ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Όλη η παραγωγή μας είναι εμβολιασμένη με ενδομυκόρριζα, με αποτέλεσμα τα φυτά μας να αναπτύσσονται κανονικά, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, κακή ποιότητα εδάφους και νερό με πολλά άλατα.

150.000 τ.μ. παραγωγής στη διάθεσή σας!

Το φυτώριό μας είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής Μεσογειακών – ξηροθερμικών φυτών της Ελληνική γης.

OUR PROJECT

Έχουμε συνεργαστεί με μια πληθώρα πελατών ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών, ενώ έχουμε συμμετάσχει στην υλοποίηση μεγάλων έργων σε πολυτελείς κατοικίες βασιλιάδων, επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και αρχηγών κρατών καθώς και σε  exclusive ξενοδοχεία όπως το Costa Navarino και Amanzoe.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Rhodoland καλύπτει μια έκταση 150 στρ. σε Ροδιά Αιγιαλείας και Αίγιο Αιγιάλειας Ν. Αχαΐας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες για την άρδευση, καλλιέργεια και παραγωγή με αυστηρό έλεγχο ποιότητας σε κάθε τομέα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Rhodoland, από τα μεγαλύτερα φυτώρια στον Ελλαδικό χώρο, με 25 και πλέον έτη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής μεσογειακών, ξηροθερμικών καλλωπιστικών και καρποφόρων φυτών, μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία.

Ειδικευόμενοι στα μεσογειακά φυτά με ελάχιστες ανάγκες άρδευσης, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και ακραίες συνθήκες ανέμου, παράγουμε πάνω από 200 είδη καλλωπιστικών αλλά και ένα σημαντικό αριθμό από καρποφόρα δέντρα όπως ελιά, φιστίκι & κάποια εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι, γκρέιπ-φρουτ, κλπ.

Διαθέτουμε ένα έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, που συνεργάζεται αρμονικά στους τομείς διαχείρισης, διοικητικής μέριμνας, παραγωγής & παράδοσης φυτών, με κύριο στόχο σε κάθε έναν από τους παραπάνω τομείς, την άριστη ποιότητα, το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς και την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Είτε με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και μηχανημάτων, είτε με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες, έχουμε την δυνατότητα να μεταφέρουμε ένα μεγάλο αριθμό φυτών, ανεξαρτήτου μεγέθους, σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.  Εξάγουμε σε πολλά κράτη της Ευρώπης αλλά και εκτός Ευρώπης, ενώ τροφοδοτούμε εθνικές οδούς, δήμους και μεγάλα φυτώρια σε όλη την Ελλάδα

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ένα πλήθος έργων σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια στην εκτέλεση αλλά και διαρκή τεχνική υποστήριξη.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, που συνεργάζεται αρμονικά στους τομείς διαχείρισης, διοικητικής μέριμνας, παραγωγής & παράδοσης φυτών, έχουμε στόχο σε κάθε έναν από τους παραπάνω τομείς, την άριστη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή, το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς και την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Ποιότητα
Ποικιλία
Τιμές
Εξυπηρέτηση
Ανάπτυξη
rhodoland-4

Επικοινωνήστε μαζί μας

150.000 τ.μ. παραγωγής είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε σας ανάγκη