Μεταφορά με υπευθυνότητα & αξιοπιστία

Ο τρόπος αποστολής της παραγγελίας σας επιλέγεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο, το είδος και τον τελικό προορισμό της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η τιμή του κόστους μεταφοράς που εμφανίζεται στο καλάθι αγορών είναι ενδεικτική, ενώ το τελικό κόστος μεταφοράς θα υπολογιστεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το www.rhodoland.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

  1. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (courier)

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά μόνο προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier.

  1. Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Ο τρόπος αποστολής μέσω μεταφορικής αφορά προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους και τα οποία είναι ασύμφορα να αποσταλούν μέσω courier.

Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

  1. Παραλαβή από το φυτώριο

Οι παραλαβές από το φυτώριο μπορούν να πραγματοποιηθούν τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση και από την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας και μετά, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του φυτωρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

150.000 τ.μ. παραγωγής είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε σας ανάγκη